Club Brugge neemt deel aan de #MoreThanFootball Action Weeks

Club Brugge neemt deel aan de #MoreThanFootball Action Weeks. Via de communitywerking van zijn Foundation plaatst het de komende weken de vele maatschappelijk initiatieven dat het uitvoert ten goede van de samenleving in de kijker.

Text: 

Deze internationale campagne - die loopt van 15 september 2020 tot 11 oktober 2020 - geeft de bredere Europese voetbalfamilie een platform om fans en belanghebbenden te informeren en te betrekken bij hun MVO-activiteiten. Het wil mensen bewust maken van de inspirerende rol die voetbal speelt in het verbeteren van mensenlevens via de kracht en impact van voetbal.

Meer dan 80 voetbalclubs nemen deel

Meer dan 80 voetbalclubs, profliga’s en voetbalbonden nemen deel aan de #MoreThanFootball Action Weeks, waaronder ook topclubs zoals Juventus, Liverpool, Chelsea FC, Borussia Dortmund, maar ook competities zoals de Serie A, Pro League en de Eredivisie. Samen belichten ze de positieve impact van voetbal op de samenleving. Alle info over de #MoreThanFootball Action Weeks kan je terugvinden op www.morethanfootball.eu .

VOLG CLUB BRUGGE FOUNDATION OP SOCIAL MEDIA

Iedere dag van 15 september tot 11 oktober plaatst Club Brugge Foundation één van zijn vele maatschappelijke initiatieven in de kijker op zijn social media kanalen. Ook tijdens de komende wedstrijden van Club Brugge wordt aandacht gespendeerd aan de #MoreThanFootball Action Weeks. Volg onze Foundation op social media en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes:

Related articles