dinsdag 21 juni 2022 18:45

Club Brugge organiseert Season Kick-Off en Family Day!

Op 17 juli trapt Club Brugge het nieuwe voetbalseizoen op gang. Tijdens de “Season Kick-Off” staan er de hele dag tal van activiteiten gepland en is er afsluitend om 18u de topper tegen KAA Gent met als inzet: de Supercup. Op 31 augustus organiseert Club een “Family day”. Op die familiedag zal een open training georganiseerd worden mét aansluitend een signeersessie!

SEASON KICK-OFF

De start van het seizoen inzetten met een onvergetelijke dag? Dan ben je bij Blauw-Zwart aan het juiste adres.

Parking Noord krijgt een volledige make-over waar er tal van leuke activiteiten plaatsvinden voor zowel jong als oud. Onze place to be voor de kleinste supporters kan natuurlijk ook niet ontbreken! Hier kunnen de kinderen zich volledig uitleven in ons eigen ‘Clubkidsdorp’. Een pannaveldje, verschillende springkastelen, … het zijn slechts enkele van de activiteiten die het kidsdorp in petto heeft!

Vanaf 14 uur geven Pommelien Thijs & Jaap Reesema een uur lang het beste van zichzelf. Vervolgens ontdekken we de gloednieuwe collectie van de ClubShop en kan je op deze dag het nieuwe homeshirt bemachtigen!

Aansluitend zorgen onze DJ’s voor enkele stevige beats om jullie volledig klaar te stomen voor de Supercup. Wie de topaffiche tegen KAA Gent live wil meemaken, kan vanaf 28 juni terecht op tickets.clubbrugge.be om jouw zitje te bemachtigen in Jan Breydel!

Ook de supporters die geen ticket hebben voor de wedstrijd zijn meer dan welkom op onze Kick-Off dag.

FAMILY DAY

Wil jij de spelers graag nog eens van dichtbij aan het werk zien én droom je van een handtekening van jouw favoriete speler?

Op 31 augustus 2022 organiseert Blauw-Zwart een eigen Family Day. Altijd al eens willen weten hoe een training eraan toe gaat? Dankzij de open training kan jij onze Blauw-Zwarte helden van dichtbij aan het werk zien. De aansluitende signeersessie is dé kans om een handtekening te scoren van jouw favoriete Club-speler!

Kan ook jij net als ons niet langer wachten? Wees er dan zeker bij op deze onvergetelijke dag!

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in