Visual menu

donderdag 5 april 2018 12:00

Club Brugge Vrouwen op zucht van dubbele promotie

We zitten in de beslissende weken van het vaderlandse voetbal. Club staat met het eerste elftal goed op kop, maar ook de Vrouwenploegen staan er héél goed voor. In de komende 2 weken kan Club al 2 titelfeestjes vieren, en daar mogen onze fans niet op ontbreken.

Met nog 5 matchen te spelen, staat de A-ploeg van de Club Brugge Vrouwen 11 punten voor in het klassement. Het won 17 van de 19 wedstrijden en speelt op 14 april tegen middenmoter Sinaai. Bij winst is de titel een feit en dat leeft in Brugge. Op het veld van KVE Aalter (Lindestraat in Aalter) zal de wedstrijd heel wat aandacht krijgen. Vincent Mannaert komt de aftrap geven, er vindt een officieel titelfeest op het veld plaats bij winst en ook de media zal aanwezig zijn. Natuurlijk mogen onze fans daar niet ontbreken. Kom massaal af om 14u om de Club Brugge Vrouwen naar de titel te roepen!

 

Ook de provinciale Vrouwenploeg van Club Brugge staat autoritair aan kop. 27 wedstrijden ver in het seizoen haalde het 24 overwinningen, 1 gelijkspel en 2 nederlagen. Met 167 goals en een doelsaldo van +133 mogen de fans ook wekelijkse het telraam boven halen. Op bezoek bij Zulte Waregem C kan op zondag 8 april om 13u30 de titel gehaald worden en promoveert ook het B-team naar Tweede Klasse B. Een puike prestatie voor de promovendi in hun debuutseizoen in eerste provinciale.

UPDATE: Dankzij een 2-4 zege in Waregem is de titel alvast binnen voor de B-ploeg!

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in