Club Brugge Vrouwen staan voor eerste wedstrijd in Super League

Als een pijl schoot de Brugse Vrouwenploeg de afgelopen seizoenen omhoog. Gestart in de Tweede Klasse in het seizoen 2015-2016, promoveerden ze de afgelopen twee seizoenen tweemaal op rij. Zo krijgt de jonge Brugse spelersgroep vanaf zaterdag de kans zich te tonen op het hoogste niveau in België: de Super League.

Na een goede voorbereiding met 4 overwinningen en 1 gelijkspel staan de Club Brugge Vrouwen zaterdag voor hun eerste topper in de Super League. De ploeg van nieuwbakken coach Leo Van der Elst ontvangt op Jan Breydel RSC Anderlecht, de regerende landskampioen die zich zonet kwalificeerde voor de 1/16de finales van de Champions League. Ook de beloften starten deze zaterdag op bezoek bij KAA Gent hun seizoen in Tweede Klasse.

 

Club, dat met heel wat jonge talenten het nieuwe seizoen aanvat, weet dat het in het eerste seizoen terug op het hoogste niveau voor grote uitdagingen staat. “Hard werken volgens het motto No Sweat/No Glory en rustig bouwen aan onze toekomst, staan centraal”, aldus coach Leo Van der Elst.

 

In Brugge zijn alle Clubfans alvast van harte welkom om vanaf 14u de Vrouwen aan te moedigen op het kunstgrasveld naast het Jan Breydelstadion.

Related articles