maandag 9 mei 2022 16:30

Club Business: alle practicals voor Club-Anderlecht

Kampioen! Na de drie punten op het veld van Antwerp is Blauw-Zwart voor de 18de keer landskampioen. Lees nog even alle practicals voor Club-Anderlecht op zondag 22 mei om 18u30 en maak van de laatste wedstrijd van het seizoen een waanzinnig titelfeest!

Extra drankenforfait

Ter compensatie van de gemiste wedstrijden profiteert u tot het einde van het seizoen van een éxtra lange drankenforfait. Zo kunt u vanaf 1u voor de match, tijdens de rust én 30 min. na de match genieten van gratis drank. Schol!

Exclusief sterrendiner

Catering in The Pub, The Legends, The Club, The Executive Tables, The Clubhouse of The Boardroom? Dan hebben we een smakelijk nieuwtje! Topchefs Filip Claeys van Restaurant de Jonkman** en Alain Bianchin van Restaurant Alain Bianchin*, samen goed voor 3 Michelin-sterren, verzorgen de catering voor de topper. Enjoy!

  • The Sportsbar: The Sportsbar opent de deuren vanaf 1,5 uur voor de match. Ook tijdens de rust en na de match kunt u terugkeren naar uw tafel voor dessert en drank. The Sportsbar sluit de deuren 1 uur na affluiten.
  • The Pub, The Club, The Legends, The Clubhouse, The Executive Tables, The Boardroom: U en uw gasten zijn welkom vanaf 2,5 uur voor de match voor een sterrendiner. Ook tijdens de rust en na de match kunt u terugkeren naar uw tafel. De deuren van deze restaurants sluiten 2,5 uur na affluiten.

Geen coronamaatregelen

Ook voor Club-Anderlecht zijn er geen aangepaste coronamaatregelen. U geniet dus van het titelfeest in alle vrijheid!

Ask Club Business!

Nog vragen? Ask Club Business!

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in