Visual menu

maandag 27 september 2021 20:00

Club Business in Leipzig: het verslag

Ook bij Club Business leeft de Champions League. Volg iedere stap van onze verplaatsing naar Leipzig op de voet!

DAG 1: 27 SEPTEMBER 2021

10u30: vertrek en aankomst

Met 33 Partners stapt Club Business, samen met de spelerskern, staf en Club NXT, aan boord van de Brussels Airlines-vlucht richting Leipzig. Amper anderhalf uur na het vertrek uit Oostende zetten we voet aan grond in de Duitse grootstad en begeven we ons met de bus richting hotel.

13u00: lunch en netwerkmoment

Na een korte busrit arriveren we in Hotel Steigenberger, pal in het centrum van Leipzig. Dé ideale setting voor een eerste kennismaking en een fijn netwerkmoment tussen de 33 Club-partners, vergezeld door een welkomstdrink en een lekkere lunch.

15u00: vrije tijd

Van de hippe cafeetjes tot het historische stadscentrum en de oude markt... Tijd om Leipzig te verkennen!

20u00: partnerdiner

In de prachtige setting van de Salles de Pologne is het 100% genieten. Netwerken, bijpraten én heerlijk dineren: het is de perfecte afsluiter van de eerste reisdag.

DAG 2: 28 SEPTEMBER 2021

Voormiddag: vrij

Uitslapen of de dag beginnen met een stevig ontbijt? De Club-partners kiezen in de voormiddag zelf hoe ze hun batterijen opladen in aanloop naar het Champions League-duel.

14u00: check-out

Na een kort, maar heerlijk verblijf in het Steigenberger Hotel checken we uit.

15u00: groepsactiviteit

Wie droomde er nog niet van racen in een snelle sportwagen? Met Club Business kon het tijdens onze fijne groepsactiviteit. Zo begon de adrenaline alvast te pompen in aanloop naar de wedstrijd...

17u45: pre-match diner

Tijd voor het laatste avondmaal! In de gezellige sfeer van restaurant Macis genieten we van een heerlijk pre-match diner. Met een fijne maaltijd achter de kiezen zijn we helemaal klaar voor de Champions League-clash. Op naar de Red Bull Arena...

21u00: kick-off

We zitten klaar! We hebben ons plaatsje in de Red Bull Arena ingenomen en wachten in spanning op de Champions League-hymne... No sweat no glory!

22u45: einde!

Het feest is compleet! Na goals van Vanaken en Rits boeken we een geweldige 1-2 overwinning op het veld van RB Leipzig. Met een 4 op 6 staat Club daarmee gedeeld aan kop in de Groep des Doods. Wat een stunt!

1u15: vertrek

Nog in de roes van de overwinning stappen we op de Brussels Airlines-vlucht richting Oostende. De oververdiende driepunter is de perfecte afsluiter van een fantastische tweedaagse. Op naar de volgende!

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in