Club eerste Belgische ploeg op FUT Champions Cup

Dit weekend staat de FUT Champions Cup in Atlanta gepland, het maandelijkse internationale toernooi van FIFA 20. Enkel de beste 64 spelers in de wereld kwalificeren zich via loodzware kwalificaties. Club is de eerste Belgische ploeg die een speler afvaardigt op zo’n toernooi.

Sinds dit seizoen speelt de Braziliaan Matheus Longaray voor Blauw-Zwart. De FIFA-speler toonde zich in FIFA 19 al op 2 FUT Champions Cups en trekt de lijn dit seizoen door in Brugse loondienst met een knappe kwalificatie voor het toernooi in Atlanta.

 

Via de Weekend League kan elke FIFA-speler zich proberen te laten verifiëren, door 27 van de 30 wedstrijden te winnen in 1 weekend. Geverifieerde spelers komen dan in een lange knock-outfase tegen elkaar uit, waarna de beste 32 spelers op Xbox en PS4 zich kwalificeren voor het offline toernooi. Daar heeft Longaray zich de laatste dagen op voorbereid bij eSports-partner Bundled in Nederland. Je kan onze prestaties in Atlanta volgen via de eSports-kanalen van Club Brugge:

 

Instagram@eClubbrugge

Twitter@eClubbrugge 

Related articles