Club en Belfius steunen Rode Neuzen Dag

De Rode Neuzen Dag is een actie om aandacht te vestigen op jongeren die kampen met psychische problemen. Deze gaat dit jaar door op vrijdag 29 november. Over het hele land worden allerlei acties opgezet om het taboe rond dit thema te doorbreken en geld in te zamelen voor dit goede doel. Club Brugge en Belfius steunen komende vrijdag 22 november de Rode Neuzen Dag tijdens de thuismatch tegen KV Oostende en rekenen hierbij op jouw hulp.

TABOE DOORBREKEN

1 op de 5 Vlaamse jongeren heeft psychische problemen, van spijbelen tot depressie, drugsgebruik, eetstoornissen en zelfmoord. In Vlaanderen is er een tekort aan laagdrempelige psychologische hulp, en vaak zorgt het taboe ervoor dat slachtoffers niet durven praten over hun probleem. Om fondsen te werven, én om de aandacht te vestigen op het probleem, slaan heel wat partners de handen in elkaar, met allerhande leuke acties tot gevolg.

KOOP VRIJDAG VOOR CLUB-KVO EEN RODE NEUS

Ook Club Brugge draagt, samen met partner Belfius, zijn steentje bij aan dit goede doel. Voor de wedstrijd Club Brugge – KV Oostende van vrijdag 22 november kan je rondom het stadion voor de wedstrijd voor slechts € 5 een Rode Neus kopen uit handen van VTM-anker Stef Wauters of 1 van de medewerkers van Belfius. En er is meer: op elke verpakking staat een geheime code waarmee je kans maakt op leuke prijzen van Club. Tijdens de rust communiceren we welke codes winnen, hou je verpakking dus zeker bij!

 

De opbrengst van Rode Neuzen Dag gaat integraal naar het Rode Neuzen Fonds. Het geld zal besteed worden aan onder andere gratis psychologische begeleiding voor jongeren, met een extra focus op begeleiding in scholen.

Related articles