Visual menu

vrijdag 1 oktober 2021 14:30

Club en Brussels Airlines: the perfect match!

Club steekt de Europese ambities niet onder stoelen of banken. En hoe kunnen we dit beter doen dan met een partnership met de nationale luchtvaartmaatschappij van België? We verwelkomen Brussels Airlines, onze nieuwe Official Supplier!

Brussels Airlines heeft weinig introductie nodig. Met 10 miljoen jaarlijkse passagiers, 3.200 werknemers en meer dan 70 bestemmingen is de nationale luchtvaartmaatschappij van België een gevestigde waarde in de luchtvaartsector. En net als Club Brugge brandt Brussels Airlines van ambitie. De luchtvaartmaatschappij zet vol in op sociale en duurzame projecten, neemt zich voor om de ecologische voetafdruk tot 50% te verkleinen tegen 2030 én om CO-neutraal vliegen tegen 2050. ‘The perfect match’ met het ambitieuze Blauw-Zwart dus.

En na een moeilijke periode, waarin de luchtvaartsector meer dan wie ook in de klappen deelde, pikt Brussels Airlines de draad stilaan weer op en komt ook het luchtverkeer opnieuw op kruissnelheid. Op vlak van zakelijk reizen noteert Brussels Airlines sinds midden-augustus een wekelijkse groei van 30 à 40% in boekingen. Daarmee vervoert de luchtvaartmaatschappij iedere week meer dan 28.000 zakelijke passagiers.

Michel Moriaux, head of marketing & partnerships van Brussels Airlines, is zeer trots om als officiële luchtvaartmaatschappij bij de Club-familie te horen: "We weten hoe belangrijk het is voor topsporters om comfortabel te kunnen reizen en we zullen er dan ook voor zorgen dat Club Brugge zijn internationale verplaatsingen in alle comfort kan doen. We hopen daarmee de Europese ambities van Club Brugge kracht te kunnen bijzetten."

Met Brussels Airlines naar Leipzig

Dat Brussels Airlines de ideale keuze is voor zakelijk reizen, weten we ook bij Club Business. Als vaste luchtvaartpartner is onze nieuwe Official Supplier steeds de eerste keuze voor de Championes League-verplaatsingen, zo ook voor de trip naar Leizpig. Ons reisverslag over het fantastische Champions League-duel gemist? Lees alles nog eens rustig na via onderstaande knop.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in