Club en Eleven Sports worden Content Partners

Club Brugge gaat de komende vijf seizoenen samenwerken met Eleven Sports rond content. In de toekomst willen we niet alleen straffe content blijven delen, maar via co-creatie ook nieuwe, innovatieve content creëren. “We doen er met Club Media House elke dag alles aan om onze fans een unieke inkijk te geven in het leven van onze Club en om onze partners relevante digitale producten aan te bieden. We zijn dan ook heel blij dat we met deze samenwerking de volgende stap kunnen zetten in onze groei als mediabedrijf”, zegt onze CCO Bob Madou.

Club Brugge is als landskampioen de eerste die een content-overeenkomst met Eleven Sports sluit. Dankzij deze overeenkomst zullen de kijkers van de Eleven Pro League kanalen een inkijk krijgen in de coulissen van ons nieuwe Basecamp in Knokke, maar zullen ze ook verwend worden met reportages en interviews over het dagelijks reilen en zeilen binnen de club. En ook Bart Verhaeghe, Vincent Mannaert, Philippe Clement en de spelers, zullen geregeld te zien zijn voor de camera’s van Eleven Sports.

 

“Eleven Sports wil de fans een totaalbeleving van het voetbal aanbieden en dus willen we in ons contentaanbod veel verder gaan dan alleen de live-wedstrijden. In dit kader is de samenwerking met de clubs van groot belang, zonder daarbij de journalistieke insteek te vergeten. Wij zijn dan ook bijzonder opgetogen om de eerste content-overeenkomst met de landskampioen, Club Brugge, te kunnen sluiten. Het Club Media House is een voorbeeld in de creatie van innovatieve clubcontent. Dat past ook perfect bij het DNA van Eleven Sports”, benadrukt Guillaume Collard, Managing Director Eleven Sports in België en Luxemburg en Group Head of Acquisitions.

Brugse Metten

Het eerste initiatief dat we samen met Eleven opzetten is de live-uitzending van onze Brugse Metten. Op zaterdag 25 juli om 18 uur spelen we in ons eigen Jan Breydelstadion tegen het Franse Lille OSC. De wedstrijd zal niet alleen gestreamd worden op onze Facebookpagina en die van Eleven Sports, maar zal ook live te zien zijn op Eleven Sports 1.

Related articles