Club en Macron verlengen partnership!

Club Brugge en Macron verlengen hun partnership. De bestaande overeenkomst, die na dit seizoen nog één seizoen liep, wordt opengebroken tot 2023-2024.

Macron is sinds 2017-2018 teamwear partner van Club Brugge. Beide partners mochten in hun eerste jaar direct een titel vieren. Het Italiaanse sportmerk kleedt zowel het eerste elftal als alle andere teams van Club in een unieke Club Brugge lijn. De samenwerking tussen beide partijen bleek een schot in de roos. Daarom werd beslist om de bestaande overeenkomst open te breken tot 2023-2024.

 

Roel Vaeyens: “Macron bewees de voorbije 2 seizoenen zeer kwaliteitsvolle producten af te leveren. Als grootste challenger in het Europese voetbal blijven ze inspelen op de nieuwste trends, zowel qua technologie als design. De customized shirts slaan enorm aan bij onze fans en we zijn dan ook blij dat we de komende jaren dezelfde kwaliteit kunnen aanbieden aan onze spelers en fans. Toen we met Macron in zee gingen waren ze een echte upcoming brand maar onderstussen hebben ze hun plek als 4e grootste sportvoetbalmerk volledig veroverd.”

 

Gianluca Pavanello, CEO Macron: “We zijn zeer tevreden dat we ons partnership met Club Brugge, een succesvolle Belgische én Europese club, kunnen verlengen. Deze mooie samenwerking startte in 2017 en met het openbreken van dit contract maken we de samenwerking nog concreter. De voorbije jaren slaagden we erin om het verhaal van Club Brugge te vertellen maar tegelijkertijd ook de kernwaarden van Macron: Couture, tailor-made en avant-garde te waarborgen. Dit kon enkel door een nauwe samenwerking en we zijn blij deze te kunnen verderzetten.”

 

Voor de onthulling van het nieuwe homeshirt is het wachten tot woensdag maar om 16 uur stellen we jullie in primeur het derde shirt voor dit seizoen voor!

Related articles