Club kent mogelijke tegenstanders in Europa League

Na de mooie draw tegen Atlético leek Club uitzicht te hebben op een reekshoofd-status, maar de resultaten in de andere groepen beslisten er anders over. Ontdek wie maandag mogelijk uit de loting komt voor de Europa League.

Blauw-Zwart kan uitkomen tegen de 4 beste derdes uit de Champions League of de winnaars van de 12 groepen uit de Europa League. Aangezien Genk en Club niet tegen elkaar uitgeloot kunnen worden, blijven 15 mogelijke tegenstanders over:

 

Napoli, Inter, Benfica, Valencia (UCL), Arsenal, Chelsea, Sevilla, Villarreal, Real Betis, Bayer Leverkusen, Eintracht Frankfurt, Zenit, Dynamo Kiev, Dinamo Zagreb en RB Salzburg zijn de mogelijke tegenstanders van Club.

MOOIE CIJFERS IN DE CHAMPIONS LEAGUE

Club mag terecht terugblikken op een geslaagde campagne. Het bleef voor het eerst ooit 4 wedstrijden ongeslagen in de Champions League en haalde als tweede Belgische ploeg ooit een positief doelsaldo in de groepsfase.

 

Ook Ethan Horvath onderscheidde zich in het Brugse doel. De Amerikaan kwam op de vierde speeldag tussen de palen in Monaco en slikte in de rest van de campagne geen enkel doelpunt meer. Hij is de enige doelman in deze Champions League die zijn netten altijd schoon kon houden.

Related articles