Visual menu

vrijdag 3 september 2021 10:00

Club-KVO: Alvast alle info op een rij!

Terwijl de Rode Duivels, met Vanaken en Mechele in de gelederen, hun kwalificatiewedstrijden afwerken, bereiden wij ons achter de schermen voor op de wedstrijd tegen KV Oostende op 10 september. Neem hier alle wedstrijdinfo door, download uw tickets dit weekend en geniet van Jan Breydel zonder horecaprotocol.

BOEK UW TAFEL IN THE SPORTSBAR & THE PUB

Wilt u catering in The Pub of graag eens proeven van The Sportsbar? Dat kan, want we hebben nog een aantal seats en tafels beschikbaar. Contacteer ons en wij houden graag een plekje voor u vrij! Liever een heel seizoen genieten in één van deze resto's? Ook dat kan nog! Neem voor meer info contact met ons op.

GAME DAY PARTNER

Wilt u uw bedrijf extra in de spotlight zetten tijdens de wedstrijd tegen KVO? Word dan Game Day Partner! Een unieke kans met logovermeldingen op ons tv-circuit, LED boarding, een side line experience, aankondiging in onze newsletter en nog veel meer! Mail snel voor meer informatie of om uw bedrijf aan te melden business@clubbrugge.be

EINDE HORECAPROTOCOL

Eindelijk! Jullie kunnen weer volop van de catering en gezelligheid in Jan Breydel gaan genieten, want per 1 september is er een einde gekomen aan het horecaprotocol! Wat dat precies inhoudt, leest u hier.

COVID SAFE TICKET

Ondanks dat het horecaprotocol van de baan is en Jan Breydel iedereen weer mag ontvangen, kunt u het stadion alleen in met een Covid Safe Ticket en identiteitskaart. U vindt alle info over het Covid Safe Ticket op de website van de Vlaamse Overheid.

DOWNLOAD UW TICKETS

Uw wedstrijd- en parkingtickets zijn vanaf zaterdag 4 september beschikbaar om te downloaden! Nog vragen? Lees dan deze handleiding en wij leggen het u stap voor stap uit.

U kunt uw tickets downloaden via https://vip.clubbrugge.be

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in