woensdag 16 november 2022 15:45

Club lanceert exclusieve World Club Squad collectie

Aan de vooravond van het WK voetbal lanceert Blauw-Zwart een unieke collectie. Acht posters, acht unieke shirt prints. Meet our World Club Squad!

Bij Club Brugge is diversiteit één van de kernwaarden. De A-kern, Club YLA en Club NXT bevatten in totaal 19 nationaliteiten uit 5 continenten. Onze internationale kern, met verschillende vaardigheden, ervaringen en achtergronden, geeft ons de kracht om de moeilijkste uitdagingen te overwinnen.

Daarom lanceren we aan de vooravond van het grootste voetbaltoernooi ter wereld onze eigen #WorldClubSquad met Meneer Heirman. Onze collectie van 8 posters en 8 unieke shirtprints toont een feest van kleur en cultuur, precies waar het grootste voetbalfestival om zou moeten draaien.

Elk afzonderlijk ontwerp toont het fascinerende verhaal van het thuisland van één van onze internationale sterren. Ghana, Canada, Denemarken, België en Nederland hebben elk unieke tradities, bezienswaardigheden en culturen die worden verkend door middel van een print artwork en een back-of-the-shirt print.

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in