maandag 22 maart 2021 13:00

Club levert negen internationals af

De komende interlandperiode neemt Club afscheid van negen spelers. Met zes A-internationals en drie jeugdinternationals is Blauw-Zwart opnieuw mooi vertegenwoordigd in de voetbalwereld. Een kort overzicht.

Met Simon Mignolet, Brandon Mechele, Hans Vanaken en Charles De Ketelaere is Club Brugge hoofdleverancier bij de Rode Duivels voor de WK-kwalificatiecampagne. In de strijd om een toegangsticket voor het WK 2022 in Qatar spelen de Rode Duivels deze en volgende week tegen Wales, Tsjechië en Wit-Rusland. Daarnaast zijn youngsters Ignace Van der Brempt en Nick Shinton allebei opgeroepen voor de Belgische U21. Zij gaan mee op trainingskamp onder leiding van Jacky Mathijssen.

 

Noa Lang gaat met Nederland op zoek naar een stekje in de volgende ronde op het Europees kampioenschap onder 21 in Hongarije en Slovenië. Dat toernooi vindt plaats in twee delen: de groepsfase (24 tot 31 maart) en de knock-outronde (31 mei tot 6 juni). Oranje zit in de groep van Duitsland, Hongarije en Roemenië.  

 

Ethan Horvath sluit aan bij de nationale ploeg van de Verenigde Staten. De VS speelt twee oefenwedstrijden tegen Jamaica en Noord-Ierland.

 

Eduard Sobol heeft zoals gewoonlijk zijn stekje bij de Oekraïense selectie beet. Onze linksachter gaat eerst op bezoek bij wereldkampioen Frankrijk en speelt daarna twee thuiswedstrijden tegen Finland en Kazachstan.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in