Club met 2 eSporters in halve finales ePro League

Zowel profspeler Geoffrey Meghoe als Miran Salim kwalificeerden zich vrijdagavond voor de halve finales van de ePro League. Beide Clubspelers eindigden na een spannende groepsfase eerste in hun groep.

Geoffrey Meghoe, die in een groep zat met 4 van de 5 profspelers in België en Miran Salim, als eerste uit de reguliere competitie gekomen, kenden hun doel op vrijdagavond in Brussel: bij de eerste 2 eindigen en zo doorstoten naar de live finales op zaterdag. Geoffrey en Miran begonnen alletwee met een overwinning tegen Charleroi, waarna Geoffrey ook nog eens AA Gent kon vloeren. Na de pauze volgde dan de eerste nederlaag van de avond: een 0-3 tegen Moeskroen.

 

De competitie was hevig en de verschillen in de stand klein, dus was het zaak kalm te blijven en de wedstrijden af te werken. Terwijl Miran 2 draws haalde tegen Anderlecht en Kortrijk, won Geoffrey nipt van Zulte Waregem. Ook de laatste wedstrijd van beide spelers - tegen Cercle en Standard - verliepen met een positief einde, zodat de kwalificatie binnen was. Met nog één wedstrijd - Kortrijk - Anderlecht - op het programma, zag het ernaar uit dat de twee Clubspelers elkaar zouden treffen in de halve finale, maar doordat Kortrijk Anderlecht nog kon verslaan, haalden zowel Geoffrey als Miran de eerste plaats in hun groep.

 

Op zaterdag staat de halve finale en de finale gepland, waarbij Miran tegen Moeskroen uitkomt en Geoffrey het opneemt tegen Anderlecht. Volg het live via twitch.tv/eclubbrugge vanaf 16u30.

Related articles