zondag 19 maart 2023 08:00

Club NXT - Beerschot: de ideale Kidsnamiddag

Onze youngsters van Club NXT U23 zijn sterk aan de play-offs begonnen. Met zes op negen staan ze op een gedeelde derde plaats in 1B. Zondag ontvangen ze Beerschot om 16u00 in The Nest. De ideale gelegenheid om je kids kennis te laten maken met de toekomst van Club Brugge!

Voor een leuke namiddag moet je zondag 19 maart op The NEST in Roeselare zijn. Club NXT verloor er nog maar één wedstrijd dit seizoen en brengt keer op keer mooi voetbal op de mat. Ook naast het veld wordt er op die namiddag vanalles voorzien om de allerkleinsten een geweldige ervaring te bezorgen.

Zo zijn de drie Clubbeertjes aanwezig, is er een springkastelendorp en een FIFA-booth. Ook de Club Shop is van de partij en geeft maar liefst 18,91% korting op alles zodat je aan een spotprijsje je eerste sjaal of truitje kan aankopen!

De toegang? Die is volledig gratis voor iedereen onder de 18 jaar. Je dient wel je kaartje online aan te vragen via deze link. Ook alle Club ID-houders kunnen een gratis ticket aanvragen via tickets.clubbrugge.be

Tot dan?

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in