dinsdag 11 augustus 2020 21:00

Club NXT speelt 'thuis' op Daknam

Club NXT speelt het komend seizoen zijn thuiswedstrijden in 1B in het Daknamstadion van de fusieclub SC Lokeren-Temse. De onderhandelingen hierover met alle betrokken partijen verliepen in een zeer constructieve sfeer.

Chief Sports Officer Roel Vaeyens: “We zijn de stad Lokeren én de fusieclub SC Lokeren-Temse bijzonder dankbaar dat Club NXT het komend seizoen de uitstekende voetbalaccommodatie op Daknam kan gebruiken om de thuiswedstrijden in 1B te spelen. Deze samenwerking stelt Club Brugge in staat om deze wedstrijden in een professionele setting te organiseren. We kijken alvast enthousiast uit naar de competitiestart en zullen alles in het werk stellen om met Club NXT een sportieve bijdrage, inclusief fair play, te leveren aan de 1B competitie waarbij we onze jonge talenten verder willen laten ontwikkelen op een hoger competitief niveau.”

 
Hans Van Duysen, voorzitter SC Lokeren-Temse: “Onze kersverse fusieclub is fier komend seizoen zijn stadioninfrastructuur te kunnen delen met Club NXT, de regerende landskampioen bij de beloften. Zo kunnen we de vele Brugse talentvolle jongeren helpen in hun ontwikkeling tot profvoetballer. We zijn ervan overtuigd dat hun thuiswedstrijden in onze regio en zelfs ver daarbuiten heel wat interesse van voetbalfans zullen losweken. SC Lokeren-Temse treedt bijgevolg met heel veel enthousiasme en bereidwilligheid de samenwerking met Club Brugge tegemoet.”

 
Filip Anthuenis, burgemeester Lokeren: “Vanuit de stad Lokeren werken we graag mee aan dit initiatief. Met dit partnership tussen de marktleider in het profvoetbal en SC Lokeren-Temse kunnen we ook een opwaardering geven aan het amateurvoetbal en onze lokale voetbaljeugd in het bijzonder. Er was in het verleden altijd een goede verstandhouding tussen beide supporterskernen. Ik ben ervan overtuigd dat dit komend seizoen zal bestendigd worden. Club NXT is meer dan welkom in het Daknamstadion."

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in