Club NXT verliest met 6-0 bij Union St Gilles

Na het gelijke spel tegen KMSK Deinze stond Club NXT voor een aartsmoeilijke verplaatsing tegen Union St-Gillis.

Na vijf minuten twijfelde Vanzeir niet toen hij in een schietpositie kwam. Hij maakt er meteen 1-0 van. Er zat een aardig tempo in de wedstrijd en Baeten werd wat later foutief afgeblokt in het strafschopgebied.  Van den Keybus trapte de elfmeter helaas op de doelman. Shinton moest nadien regelmatig de meubelen redden door enkele mooie reddingen. Vlak voor rust kon Undav de bal heerlijk in de winkelhaak trappen waardoor de Brusselaars met een gevleide 2-0 de rust konden intrekken, ookal hadden Baeten en Sagna nog elk een mooie kans.

 

Blauwzwart drukte bij de start van de tweede helft, op zoek naar de aansluitingstreffer. Union was echter efficiënt en Bageir en Vanzeir verzilverden twee kansen in evenveel minuten. De wedstrijd was meteen gespeeld. Met Appiah en Aelterman kwamen twee frisse krachten in om alsnog het tij te doen keren. Een knal van Aelterman devieerde via een verdediger naast doel. Club NXT slikte nog twee doelpunten, waarvan een penalty. Volgende match ontvangen we RWDM en gaan onze youngsters op zoek naar de eerste driepunter op Daknam, waar ze nog geen enkele wedstrijd verloren.  

 

Club Brugge: Shinton, Van der Brempt, Fuakala, Hautekiet, Ochieng (72’ Appiah), Blomme, Sandra, Van den Keybus, Engels, Baeten en Sagna (76’ Aelterman).

Doelpunten: 5' Vanzeir 1-0, 37' Undav 2-0, 53' Bager 3-0, 54' Vanzeir 4-0, 68' Undav 5-0, 84' Vanzeir 6-0 (pen)

Related articles