Club rondt kaap van 22.000 verkochte abonnementen

Sinds dinsdag kunnen alle Clubfans zich verzekeren van een plaats voor het seizoen 2019-2020 in het Jan Breydelstadion. De vrije verkoop schoot als een raket uit de startblokken, na amper 3 dagen zit Club boven de 22.000 verkochte abonnementen.

De beste twaalfde man van België zal ook volgend seizoen weer massaal aanwezig zijn. Met nog zo’n 1500 beschikbare plaatsen mag je niet langer twijfelen om je abonnement in huis te halen. Er zijn nog plaatsen vrij in elke tribune, mis dus het eerste seizoen van Clement als coach bij Club Brugge niet. Samen zorgen we voor een uitverkocht Jan Breydel in elke thuiswedstrijd, van de Brugse Metten tot speeldag 10 in de Play-Offs!

PRIJZEN

Al vanaf €200 kan je jouw plaatsje verzekeren voor 20 thuismatchen in de competitie en de Brugse Metten, minder dan €10 per wedstrijd dus.

HOE?

  1. Surf naar tickets.clubbrugge.be
  2. Ben je nog niet geregistreerd op onze website sinds het begin van dit seizoen? Klik dan op ‘registreer hier’ en volg de stappen om te registreren. Ben je wel al geregistreerd? Klik dan op ‘LOGIN’ en ga verder
  3. Ga naar ‘Tickets’
  4. Klik op het onderdeel ‘abonnement 2019-2020’, kies je blok, rij en zitje. Elke CLUB 1891 Member kan maximaal 1 abonnement aankopen. Klik op volgende stap.
  5. Ga verder naar de betaling om je abonnement te bevestigen. Na de betaling ontvang je een bevestigingsmail
  6. Je abonnement wordt samen met je welkomstpakket opgestuurd. Veel plezier ermee!

SPECIALE TARIEVEN

Fans die recht hebben op een verminderd tarief, kunnen hier de prijzen terugvinden. Om aanspraak te maken op een abonnement aan verminderd tarief, stuur je na de aankoop van je abonnement in de daarvoor voorziene vakken (meer info) via mail naar kaartenverkoop@clubbrugge.be je attesten door*. Daarna zorgt de dienst ticketing voor een terugbetaling.

* Op vertoon van het meest recente RIZIV-attest, een European Disability Card of officieel attest van invaliditeit.

 

Tarief

Prijs

Rolstoelgebruikers

€135

Begeleiders rolstoelgebruikers

€135

Andersvaliden/begeleiders

€205

ClubKids

€135

Studententarief

€185

Related articles