Club speelt doelpuntloos gelijk tegen KV Mechelen

Woensdagavond speelde Club zijn laatste oefenwedstrijd ter voorbereiding van het nieuwe seizoen tegen KV Mechelen. Het werd 0-0 in een wedstrijd waarin beide teams niet zo veel konden tonen.

Na een uitgebreide studieronde was de eerste kans voor Club, Peres mikte een vrije trap in de handen van de Mechelse doelman. Aan de overkant plaatste Togui voor Mechelen twee keer de bal naast het kader. Club had wel het meeste balbezit in deze eerste helft, maar de echte goede kansen bleven uit. De bedrijvige Jordi Vanlerberghe mikte wel nog twee pogingen naast het Mechelse doel. Aan het einde van de eerste helft moest Dennis geblesseerd het veld verlaten, Cyril Ngonge was zijn vervanger.

 

De start van de tweede helft was alvast veel belovend. Op aangeven van Peres trapte Krepin Diatta naar doel, doelman Castro bracht goed redding. Ook Mechelen had nog een prima kans, op vrije trap kopte Lemoine voorlangs. Ook invaller Touba had een goede kopkans om Blauw-Zwart op voorsprong te helpen aan de tweede paal, maar de bal ging nipt naast. Beide ploegen probeerden het nog wel, maar kwamen niet meer in de buurt van het doel van de tegenstander. Zo bleef Club in Limburg steken op een inspiratieloos gelijkspel.

 

 

Club Brugge: Ethan Horvath (46’ Guillaeme Hubert) - Alexander Scholz (46’ Sander Coopman), Brendan Schoonbaert (77’ Anton Tanghe), Luan Peres - Ivan Tomecak (46’ Ahmed Touba), Brandon Baiye, Jordi Vanlerberghe, Lior Refaelov (77’ Noah Fadiga), Krepin Diatta - Lois Openda, Emmanuel Dennis (43’ Cyril Ngonge)

 

Doelpunten: /

K V Mechelen - Club Brugge 18 juli 2018

Related articles