Club stelt met IQUU en Evian twee nieuwe partners voor

Om het weekend goed in te zetten, stelt Club nog 2 nieuwe partners voor aankomend seizoen voor. Outsourcingbedrijf iQuu en Evian, producent van natuurlijk mineraalwater, binden zich voor komend seizoen aan Blauw-Zwart. Daarnaast werden ook 10 Partnerships verlengd.

IQuu specialiseert zich in technische en IT outsourcing. Onze iQuu-technici ontzorgen dagelijks industriële klanten met preventief en curatief technisch onderhoud, machinebouw, bordenbouw, las- en montagewerken, industriële verhuisprojecten en IT-projecten. IQuu staat voor een directe en professionele service, flexibiliteit, kostenbeheersing en tijdswinst. Als onderdeel van de Group Daenens zijn ze een expert in dienstverlening met meer dan 3500 tevreden medewerkers. Ruben De Ruyck, CEO van iQuu: “Bij iQuu weten we dat de war for talent teamwerk is. We sporen talent op, trekken ze aan en begeleiden ze naar een hoger niveau. Onze bedrijfsfilosofie en bedrijfscultuur mag je dus zeker vergelijken met de werking van een succesvolle voetbalclub. Het beste uit je medewerkers halen en het beste uit je teams, onder het motto ‘No Sweat, No Glory’. Vanuit deze visie gaan we met z’n allen heel graag het engagement aan om partner te worden van een op-en-top professionele organisatie als Club Brugge.

 

Evian is alom gekend als het natuurlijk mineraalwater uit het hart van de Franse Alpen. Als onderdeel van de Danone-groep zet Evian zich onder de visie ‘One Planet, One Health’ in voor de gezondheid van onze mensen en onze planeet. Zo beschermen ze al meer dan 25 jaar de natuur in de omgeving van de Evian-bron om de uitzonderlijke kwaliteit ervan te bewaren de toekomstige generaties. Frank Wu (Key Account Developer): “Voor Evian zijn hydratatie en gezondheid zéér belangrijk. Water is cruciaal voor ons lichaam, zeker als je een sport beoefent. Het partnership met Club Brugge, dat net als ons een internationaal imago heeft met de juiste focus op duurzaamheid en ecologie, kadert binnen die filosofie.

10 bestaande partnerships verlengd

Naast 2 nieuwkomers werd het contract met 10 bestaande partners ook verlengd. De Vijver media, Groep Vereenooghe/Mercedes-Benz, Hubo, Jupiler, Latexco, Metabo, New Holland, Pepsi, Snickers Workwear en Techbox bevestigden hun vertrouwen in Blauw-Zwart en gaan ook volgend jaar door als partner van Club.

Related articles