dinsdag 17 januari 2023 16:00

Club & Vacansoleil slaan handen in elkaar

Nu de transferperiode volop bezig is kan ook Club Business uitpakken met een nieuwe aanwinst. Het komende anderhalf jaar wordt Vacansoleil official partner van onze A-kern & ook sleeve partner van Club YLA!

“We kijken er enorm naar uit om samen te werken”, aldus onze Commercial Director Jeroen De Smet. “Vacansoleil is uitgegroeid tot een echte marktleider in het aanbieden van campingvakanties. Ik ben ervan overtuigd dat beide merken elkaar zullen versterken aan de hand van een dynamisch partnership met gerichte activaties. Ook onze fans, met focus op onze families met kinderen en de verdere ontwikkeling van de Kids Club, zullen hiervan kunnen meegenieten.”

Ook het familiebedrijf is trots op deze samenwerking. “We dragen familie en gezinnen hoog in het vaandel. Bij Club Brugge herkennen we dat dit gevoel belangrijk is. Daarnaast is het ook een zeer mooi onderdeel om mouwpartner te worden van Club YLA, want vrouwenvoetbal is zich sterk aan het ontwikkelen”, benadrukt CEO van Vacansoleil, Jan Willem Verschoor.

Together, everywhere we go.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in