dinsdag 13 juli 2021 20:30

Club verliest met 2-4 van FC Utrecht

In de laatste oefenwedstrijd voor de Supercup koos Philippe Clement voor een ervaren elftal in het eerste uur en vele youngsters in het halfuur daarna. Ondanks doelpunten van Rits en Audoor verloor Club de partij met 2-4 van een efficiënt Utrecht.

Club schoot goed uit de startblokken maar na een kwartier verwaterde de partij. Blauw-Zwart claimde het leeuwdeel van het balbezit, maar had het moeilijk om gevaar af te dwingen. Op het halfuur kon Balk profiteren van een te korte bal van Mitrovic om de 0-1 ruststand op het bord te zetten.

Na de pauze kwam Club vinnig uit de kleedkamer en legde het puike combinaties op de mat, met de gelijkmaker van Mats Rits tot gevolg. In twee tijden verschalkte de middenvelder De Keijzer. Op het uur bracht Philippe Clement tien nieuwe veldspelers tussen de lijnen. Met een uitstekende actie van Lang en een kopbal op de paal van Ricca had Club tot dan de beste mogelijkheden. Na de collectieve wissel ging het spel vlot heen en weer en profiteerde een ervaren Utrecht volop van de ruimte. Van der Kust en Douvikas brachten de bezoekers terug op voorsprong, Audoor bracht Blauw-Zwart terug in de partij. In de slotfase zette Gustafson de 2-4 eindstand op het bord. Een laat doelpunt van Servais werd nog afgekeurd wegens buitenspel.

Opstelling Club: Lammens, Kossounou (60’ Van Der Brempt), Lang (60’ Okereke), Mitrovic (60’ Hautekiet), Ricca (60’ De Cuyper), Rits (60’ Mbamba), Dost (60’ Badji), Perez (60’ Vermant), Mechele (60’ Servais), Mata (60’ Audoor), De Ketelaere (60’ Sandra).

Doelpunten: 33’ Balk (0-1), 52’ Rits (1-1), 66’ Van Der Kust (1-2), 78’ Douvikas (1-3), 81’ Audoor (2-3), 85’ Gustafson (2-4)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in