Club verwelkomt Easykit als partner

Na DSM, iQuu en Evian stelt Club met Easykit vandaag opnieuw een nieuwe partner voor dit seizoen voor. Easykit is de marktleider in zelfbouwpakketten op maat voor bouw en verbouwingsprojecten en bindt zich voor komend seizoen aan Blauw-Zwart.

Easykit is al 25 jaar marktleider in het aanbieden van zelfbouwpakketten op maat voor verwarming, ventilatie, sanitair, zonnepanelen en elektriciteit. Je kan met de unieke service en support van Easykit zelf je technieken plaatsen zonder dat je hiervoor een technische achtergrond moet hebben. Easykit is jouw vakman, die je voor, tijdens en na de werken begeleidt. De eenvoudige werken doe je zelf, de moeilijkere doen we samen! Zo besparen klanten tot 50%, maar niet op de kwaliteit en service.

Roel Van den Eynde (Marketing Manager Easykit): “No Sweat/No Glory zou perfect de slogan kunnen zijn van Easykit. Onze klanten plaatsen zelf hun technieken met de ondersteuning en training van hun eigen Easykit coach. Na de inspanning (sweat) mogen onze klanten fier (glory) zijn, ze hebben namelijk zelf hun installatie geplaatst. Als marktleider in onze sector is het ook een logische keuze dat we een ploeg kiezen die al jaren aan de top staat in het klassement. We supporteren al 25 jaar voor onze klanten, al jaren voor het veldrijden en nu ook voor Club Brugge!”

Related articles