zondag 18 juli 2021 15:00

Club wint laatste oefenwedstrijd met 3-0 van Lierse Kempenzonen

Een dag na de gewonnen Supercup tegen Genk werkte Club zijn laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding af tegen Lierse Kempenzonen. De jongens die gisteren niet aan spelen toekwamen, kregen vandaag de kans van Philippe Clement om zich te bewijzen. Een jeugdig Club won uiteindelijk met 3-0.

Club startte sterk aan de partij en voetbalde met drang naar voren. Na amper zeven minuten werden ze daarvoor beloond toen Perez de 1-0 scoorde. Audoor kwam naar binnen en viseerde de verste paal, zijn poging week af en belandde prompt in de voeten van Perez. Hij aarzelde niet en schoot rustig de openingstreffer in doel. Zijn vierde doelpunt al deze voorbereiding. Daarna viel de wedstrijd wat stil en hielden beide ploegen elkaar goed in evenwicht. Net voor rust was Lierse daar een eerste keer toen Liongola alleen op doel ging. Hij probeerde Shinton tegenvoets te pakken, maar onze doelman ging goed plat en kon de bal klemmen. We trokken de kleedkamers in met een 1-0-voorsprong.

 

De tweede helft begon zoals de eerste eindigde: veel strijd en middenveldspel. Op het uur kon Okereke dan toch eens uitbreken: na een ferme loopactie, die startte aan de middenlijn, besloot hij uiteindelijk net naast oog in oog met doelman Brughmans. Tien minuten voor tijd verdubbelde Sandra de score. Okereke gaf goed mee met De Cuyper die scherp voor doel bracht. Schuermans kon zijn voorzet nog verwerken, maar de bal belandde in de voeten van de ingevallen Sandra. Hij kapte mooi zijn man uit en legde het leer beheerst in doel. Even later was het opnieuw prijs toen een gemeten voorzet van Okereke de voet van Badji vond. Hij trapte het leer staalhard binnen en zette daarmee de eindstand op het bord.  

 

Doelpunten: 7' Perez (1-0), 80' Sandra (2-0), 84' Badji (3-0)

Opstelling: Shinton, Van der Brempt, Mondele, Hautekiet, De Cuyper, Balanta (60’ Sandra), Van den Keybus, Audoor, Badji, Perez en Okereke.

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in