CLUB ZOEKT DIGITALE DUIZENDPOOT

Onze transferhonger is nog niet gestild. Om helemaal klaar te zijn voor het nieuwe seizoen, zoekt Club voor zijn communicatieteam een creatieve, getalenteerde designer/ster.

Photoshop kent voor jou geen geheimen, da’s de logica zelve. Maar koppel je grafisch talent aan een passie voor Blauw-Zwart, dan hebben wij dé job voor jou! Jij kent de laatste 3 Gouden Schoenen niet enkel, maar kan ze ook op een prachtige manier in een visual gieten, dan zijn we op zoek naar jou!

WIE ZOEKEN WE?

Club is op zoek naar iemand met een creatieve/digitale opleiding die het hele Adobe pakket vlot beheerst. Strakke visuals, vette logo’s, gekke animaties en creatieve video’s behoren tot je dagelijkse werk.

 

Om aan ons te tonen dat je klaar bent voor een basisplaats, staaf je je kandidatuur ofwel met al een eerste werkervaring, ofwel met een sterk portfolio.

 

Bij Club ben je de nummer 10 op het bureau. Om de lat elke dag hoger te leggen, werk je hiervoor graag samen met jouw ploegmaats om zo nog straffer te worden. Om een onbetwiste titularis te worden, ben je sociaal en niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Motivatie, engagement en gevoel voor humor zijn daarvoor onontbeerlijk. Als teamplayer toon je je polyvalent en flexibel, net zoals de rest van het team.

Een voorliefde voor branding, strakke typografie en aandacht voor details maken van jou een topkandidaat.

KLAAR VOOR DE SPELERSVOORSTELLING?

Dan bieden wij jou een voltijdse tewerkstelling van onbepaalde duur in een innovatieve, aangename en dynamische omgeving met motiverend loonpakket. Tot snel in ons spiksplinternieuwe Club Brugge Basecamp?

 

 “No Sweat No Glory”

 

Ben jij de geknipte man of vrouw voor deze job?

Stuur dan je CV, portfolio en motivatiebrief/video naar maarten.dedobbeleer@clubbrugge.be