zaterdag 21 december 2019 11:30

ClubKids @ The Movies groot succes

Zaterdagmorgen vond in Kinepolis Brugge een geslaagde editie van ClubKids @ The Movies plaats. Meer dan 350 enthousiaste ClubKids keken samen met mascottebeer Bibi naar de vierde film van FC De Kampioenen: Viva Boma!

CLUBKIDS GENIETEN VAN DE FILM

Reeds om 9u werden de deuren van de Kinepolis in Brugge geopend om de talrijk opgekomen ClubKids te verwelkomen. Nog voor aanvang van de film konden de kinderen samen met hun vriendjes, vriendinnetjes en ouders op de foto met mascottebeer Bibi. Om 10u gingen vervolgens alle lichten uit en werd de nieuwste film van FC De Kampioenen op het witte doek geprojecteerd.

ClubKids @ The Movies groot succes
ClubKids @ The Movies groot succes

DE BEER EN ZIJN SJAAL

Na de film kregen alle aanwezige ClubKids ook het boek over ‘de Beer en zijn sjaal’ mee naar huis. Daarmee waren ze de eerste ClubKids die het kerstboek in ontvangst mochten nemen. Wil jij ook graag een uniek exemplaar? Kom dan donderdag 26 december naar de kerstmarkt aan het Jan Breydelstadion. Van 16u tot 18u kunnen alle ClubKids gratis het boek verkrijgen op parking noord aan het stadion, zolang de voorraad strekt. Wees er dus snel bij want de kerstmarkt is open voor iedereen, ook wie geen ticket heeft voor de match.

Alle foto’s van ClubKids @ The Movies kan je terugvinden via https://www.flickr.com/photos/clubbrugge/albums/72157712308053973

 

Wil jij zorgen dat je kind ook kan genieten van deze en vele andere voordelen?

  • Download de Club App via www.clubbrugge.be/nl/app
  • Laat je mama of papa jou gratis registreren als lid van de ClubKids
  • Geniet voortaan van alle voordelen!

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in