vrijdag 2 augustus 2019 23:45

David Okereke: “Leuk gevoel dat fans je inspanningen waarderen”

David Okereke scoorde twee keer en had dus een groot aandeel in de ruime 6-0 overwinning tegen STVV. Dankzij zijn drie goals in twee wedstrijden heeft de Nigeriaan alvast de harten van de Clubfans veroverd.

“Het geeft altijd een leuk gevoel als de fans je inspanningen waarderen en dat je de match kan beëindigen met de drie punten. Ik hoop zo verder de ploeg te kunnen helpen. Met de VAR moet je echter wel opletten als spits. Ik volg het advies 'eerst bal tegen de netten trappen en dan de beslissing afwachten'. Ik dacht eerlijk gezegd wel dat het tweede doelpunt offside was. Even voordien stond ik immers buitenspel, maar blijkbaar op het moment van de pass niet meer. Gelukkig kende ik de VAR al van vorig seizoen, maar het is niet leuk als spits. Je viert je doelpunt niet ten volle, maar goed je past je daaraan aan. Ik probeer ook altijd het overzicht te bewaren en te kijken waar mijn medespelers staan. Bij het doelpunt van Tau zag ik hem diep gaan en kon ik hem perfect bedienen. Zo heb ik meteen een assist erbij.”

David Okereke
David Okereke

Percy Tau kwam, terwijl Arnaut Danjuma de ploeg verliet. “Met de transferperiode weet je nooit wie blijft en gaat. Maar we moeten blij zijn voor hem en zijn transfer. Ik hoop dat hij tevreden is met zijn keuze. We wensen hem alvast veel geluk toe. Ik ben al blij dat ik hem mocht ontmoeten na zijn magistrale treffer op Atletico Madrid.” (KN)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in