zaterdag 27 juli 2019 23:45

David Okereke: "Prioriteit is om het team te helpen"

Nieuwe spits David Okereke gaf meteen zijn visitekaartje af. Net als vorige week in de Brugse Metten wist de Nigeriaan ook op de Freethiel zijn doelpuntje mee te pikken.

"Het is vooral heel belangrijk dat we een goede start genomen hebben. Uiteraard ben ik tevreden dat ik ook mijn doelpuntje kon meepikken, maar voor mij is het prioriteit om het team te helpen. Het maakt niet uit of dat met doelpunten of assists is. Over mijn eerste helft vandaag was ik zelf niet zo tevreden. We hadden namelijk voldoende mogelijkheden om de match al dood te maken, maar dat hebben we nagelaten. Gelukkig hebben we dat in de tweede helft snel rechtgezet."

David Okereke
David Okereke

De nieuwe spits voelt zich goed bij Club, maar is ook realistisch. "Ik ben hier nog niet zo lang, dus het is normaal dat ik mij nog wat moet aanpassen aan de club en de competitie. Het is voor mij vooral belangrijk om geduld uit te oefenen en dan komt het wel goed. De coach is gelukkig iemand die vooral goed voetbal wil zien en dat lukt steeds beter. Op die manier willen we er alles aan doen om de fans gelukkig te maken." (TM)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in