De 10 geboden des Champions League

Woensdagavond start de groepsfase van de Champions League voor Club. Net zoals vorig seizoen wil Blauw-Zwart zich op en naast het veld tonen. De 10 geboden des Champions League zijn daarom terug. Lees ze, volg ze en moedig Club in stijl aan in Europa!

Belangrijk om mee te nemen voor alle fans is dat je niet mag vergeten je e-ticket te printen voor deze wedstrijd, aangezien enkel dit ticket toegang geeft tot Jan Breydel. Wie geen ticket mee heeft, zal €10 administratieve kosten aangerekend worden voor een duplicaat. Kom ook tijdig naar het stadion om wachtrijen te vermijden.

 

Wil je tijdens de wedstrijd iets eten of drinken in het stadion? Vergeet dan zeker je abonnement of Club Card niet en laad die online op voor de match via de App!

 

Voor supporters in de Zuid-tribune kan Club meegeven dat er vanaf nu extra togen zijn in de catacomben (zowel boven als beneden) op vraag van heel wat fans.

 

Ten slotte moeten fans die na de wedstrijd met het openbaar vervoer terug naar huis willen, rekening houden met het feit dat bus 89 richting Brugge Station de haltes Patrijzenweg tot De Nieulant niet bedient tussen 20u en 23u30. Opstappen op bus 89 kan nog aan de halte Gruitstraat of halte Manitoba.

Related articles