Visual menu

donderdag 10 juni 2021 16:30

De 400 leerlingen van 'Scoren voor gezondheid' kregen een spetterende afsluiter op school

Tussen 18 en 28 mei ging Club Brugge op bezoek bij de 5 basisscholen uit regio Brugge voor de slotactiviteit van het Foundationproject Scoren voor Gezondheid. 400 deelnemende leerlingen hebben succesvol de 15 gezondheidslessen afgewerkt van Club Brugge en dat met de spelers als rolmodel. De leerlingen gingen in het begin van het schooljaar een contract aan met de spelers met de belofte om gezonder door het leven te gaan.

Corona-proof slotactiviteit op de scholen

Na een bewogen schooljaar vol beperkingen en moeilijkheden hebben de 400 leerlingen met succes de 15 gezondheids- en bewegingslessen afgewerkt. Voor de slotactiviteit konden ze helaas niet naar het Jan Breydelstadion komen door de coronamaatregelen. 

Club Brugge heeft daarop besloten om de scholen zelf te gaan bezoeken met een spetterende activiteit zodat de leerlingen toch beloond werden voor hun inzet het ganse schooljaar. Met springkastelen, een heus beweegparcours en een creatieve hoek waar zelfgemaakte Club Brugge-badges konden gemaakt worden trok Club Brugge naar de scholen. We werden telkens heel warm onthaald door de betrokken leerkrachten en het enthousiasme van de leerlingen was heel leuk om te zien.

 

 

VR & exergame in Sport-Vlaanderen

Op de slotactiviteit moesten alle klassen nog één keer alles geven op het beweegparcours. Want de klas met de snelste gemiddelde tijd wint een extra sportactiviteit op het complex van Sport Vlaanderen. De winnende klas is geworden: het 5de leerjaar uit het Kleurenpalet Brugge, proficiat!

 

 

 

 

Enkele sfeerbeelden van de slotactiviteit:

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in