De eerste dag in Sint-Petersburg

De 23 geselecteerde namen en onze staff verzamelden vanmorgen rond kwart voor acht op de luchthaven van Oostende voor de vlucht naar Rusland. Blauw-Zwart speelt morgenavond hun eerste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League in het Sint-Petersburg Stadion tegen Zenit. Volg hier alle verdere updates over hun eerste dag in Sint-Petersburg.

Youngsters Baeten en Fuakala stapten iets voor 9 uur mee op het vliegtuig, nadat het COVID-virus toesloeg bij Krmencik, Kossounou en Mignolet. “Het zijn belangrijke jongens die thuisblijven, dus dat speelt zeker mee. Toch gaan we er alles aan doen om punten mee te pakken. Mensen zeggen dat dit een haalbare kaart is op papier, maar het zijn gewoon alle drie hele goeie ploegen met een groter budget dan ons. In voetbal kan alles, we gaan ervoor”, benadrukt kapitein Ruud Vormer vlak voor het vertrek.

 

Rond 12u30 Belgische tijd – want in Sint-Petersburg is het een uurtje bijtellen - landt het vliegtuig op Russische bodem. Na de lunch in het hotel en wat rust staat er vanavond nog een persconferentie en een training op het programma. Je kan de vooruitblik op de wedstrijd van morgen LIVE volgen via ons Facebookkanaal of de YouTube-stream hieronder. Volg het allemaal vanaf 18u15.

 

Het vertrek in beeld

Related articles