maandag 28 december 2015 13:00

De feestdagen van…

KV Kortrijk – Club was voor de A-kern de laatste competitieve opdracht van het kalenderjaar 2015. Langer dan een week kunnen de spelersgroep én staf niet genieten en/of uitrusten, want op zondag 3 januari is het alweer verzamelen geblazen voor de winterstage in het Spaanse Sotogrande. We legden bij enkele spelers ons oor te luister of ze al dan niet vakantieplannen hebben tijdens de overgang van oud naar nieuw.

TIMMY SIMONS : “De eerste welgekomen vitaminen vergaren”

“De eerste twee dagen van de week worden bij de familie doorgebracht. Op 29 december stap ik vervolgens met mijn gezin op het vliegtuig richting Malaga om in het nabijgelegen Torremolinos de eerste welgekomen vitaminen voor het nieuwe jaar te vergaren. Ik vlieg niet naar huis terug om een dag later met de groep weer naar dezelfde bestemming te vertrekken. Ik reis op zondag 3 januari vanuit mijn vakantiebestemming met de wagen door naar het 80 km verder gelegen Sotogrande.”

Laurens De Bock : “Kort intens genieten”

“Genieten met zoon, vrouw en familie staat de komende dagen centraal. Ik heb wel in alle stilte een laste minute ‘uitje’ voor twee dagen geboekt, maar de bestemming moet vanzelfsprekend een goed bewaard geheim blijven (lacht). We zijn in elk geval op tijd terug om met vrienden de overgang van oud naar nieuw te vieren. Dat zal een vrij rustig feestje zijn, want vanaf 3 januari willen we er allemaal weer 200% tegenaan gaan in Spanje!”

Tuur Dierckx & Hans Vanaken : “Een weekje naar de zon”

“We vertrekken daags na de wedstrijd tegen KV Kortrijk met onze respectievelijke vriendin voor een weekje vakantie naar Gran Canaria. Elk afzonderlijk wel te verstaan. We logeren niet in hetzelfde hotel. Het zal ons de kans bieden om even op adem te komen en hopelijk van de deugddoende zonnestralen te genieten. Vanaf 3 januari wordt er harder dan ooit aan het tweede luik van het seizoen begonnen.”

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in