De officiële Club Brugge App is er!

Onze compleet vernieuwde app is vanaf nu beschikbaar! Naast een opgefrist design, is de officiële Club Brugge App voorzien van verschillende nieuwe functies zoals live matchday experience (mét live statistieken - een primeur in België!), Club TV en het opladen van je cashless card! De app is gratis te downloaden op zowel Android als iOS en werd ontwikkeld door Bits of Love uit Brugge.

Live Matchday Experience

Het is nu mogelijk om via de Club Brugge App alle matchen van Club Brugge tot in het kleinste detail te volgen. Niet enkel de tussenstand en alle wedstrijdgebeurtenissen, maar ook uitgebreide statistieken van beide teams én de spelers heb je zo bij de hand om de wedstrijd te bespreken. En uiteraard kan je ook volgen wat de andere teams in België aan het doen zijn.

Club TV

Vanaf nu zijn alle samenvattingen, goals, reacties en zoveel meer te bekijken op de Club Brugge App. Van Ivan Leko's persconferenties tot de highlights van de meest recente match. Alles dat Blauw-Zwart gerelateerd is, zal nu te vinden zijn in het ClubTV onderdeel van de app!

Opladen Cashless Card

Het saldo van je Club Brugge cashless card kon je al checken op de vorige versie van de Club Brugge App. Nu is het, mede dankzij onze partner Belfius, ook mogelijk om je kaart rechtstreeks via de app op te laden! Laad je cashless card in een handomdraai op met een bedrag naar keuze (min. 5€). Bovendien kan je nu ook meerdere kaarten toevoegen aan de app.

Naast deze nieuwe functies, is het nog steeds mogelijk om de laatste nieuwtjes, het klassement en de spelers van de A-kern te raadplegen. Dit alles in een compleet vernieuwde Club Brugge App!

Download de app voor iOS op http://bit.ly/2TynKv5

Download de app voor Android op http://bit.ly/2URw6iQ

Related articles