De Rode Duivels komen naar Jan Breydel!

De kwalificatiecampagne van de Rode Duivels zit er bijna op. In november spelen de Belgen nog 2 oefenwedstrijden, waarvan 1 in Brugge! Dé kans om Meunier nog eens aan het werk te zien!

Nadat Mexico op 10 november afzakt naar België, zullen de Duivels hun tweede oefenwedstrijd, tegen Japan, in het Jan Breydelstadion afwerken. Op dinsdag 14 november, om 20u45, zal je Meunier, Hazard, De Bruyne en co dus aan het werk kunnen zien in Brugge.

 

Japan, dat zich in augustus al kwalificeerde voor het WK in Rusland, staat op de 40ste plaats in de FIFA wereldranglijst en heeft enkele bekende namen in de ploeg lopen, zoals Shinji Kagawa, Keisuke Honda en oude bekende Eiji Kawashima. Ook in aanloop naar het vorige WK oefenden de Duivels tegen Japan in Brussel, toen werd het 2-3 in het voordeel van de Japanners. We hopen dat het Jan Breydelstadion de ploeg van Roberto Martinez meer geluk zal brengen.

 

De ticketverkoop voor leden van 1895, de officiële fanclub van de Rode Duivels, startte op 11 oktober en liep tot 26 oktober via www.fanmanagement.be. Leden van de fanclub betalen €15 (€10 voor kinderen). Meer info over het lidmaatschap via www.1895.be

 

Na de voorrangsperiode kan iedereen tickets aankopen via de vrije verkoop van www.belgianfootball.be, ticketprijzen zijn als volgt:

 

Categorie 4: €20

Categorie 3: €35

Categorie 2: €55

Categorie 1: €65

 

Digital1891 en CLUB 1891 members die een ticket voor deze wedstrijd kopen, maken kans op een gesigneerd shirt van ex-Bruggeling Thomas Meunier!

Thomas Meunier komt terug naar Jan Breydel

Related articles