woensdag 15 juni 2022 10:00

De vrije verkoop is gestart!

Afgelopen weken verlengden meer dan 21.000 trouwe supporters hun abonnement aan dezelfde prijs tijdens de voorrangsperiode. Vanaf nu is de vrije verkoop van start gegaan en worden zo ook de overige plaatsen van Jan Breydel ingevuld. Twijfel dus niet te lang en koop nu jouw abonnement!

 

TWIJFEL NIET LANGER!

Twijfel je of je volgend seizoen wel altijd gebruik zal kunnen maken van je abonnement? Geen nood. Voor elke match waarbij je niet aanwezig kan zijn heb je de mogelijkheid om jouw zitje te verkopen via “Verkoop zitje”. Zo kan je per match tot €58,50 terugvorderen wanneer een andere supporter jouw zitje koopt.

Daarnaast worden losse tickets zonder Club ID wél duurder en is een abonnement de goedkoopste oplossing om een match van Club bij te wonen, ook al kan je er niet elke keer bij zijn. Bovendien heb je als abonnee altijd voorrang op tickets voor de Beker van België of de Champions League! 

Vragen? AskClub.be - Hoe koop ik een abonnement voor het nieuwe seizoen?

Belangrijk: In de benedenring van de Noord- en Oosttribune behoren vlaggen en rechtopstaand supporteren tot de sfeerbeleving.

FRIENDS & FAMILY

Vanaf dit seizoen werd ook het 'Friends & Family'-concept geactiveerd op tickets.clubbrugge.be waarbij huidige abonnees de kans kregen om ook een abonnement aan te kopen voor vrienden of familie. Een nieuw systeem dat het toelaat om dicht bij elkaar te zitten en samen te genieten van topvoetbal in Jan Breydel! 

Vanaf nu zijn ook de overige zitjes in vrije verkoop en vullen we zo de resterende plaatsen van Jan Breydel in! Hou je dus klaar en dan hopen wij jou komend seizoen in Jan Breydel te mogen verwelkomen! 

Businessabonnement? Meer info vind je hier.

 

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in