donderdag 29 april 2021 11:45

De Zuidlounge wordt The Sportsbar!

Gezellig tafelen in een leuke en informele sfeer, voor de Zuidlounge-klanten klinkt het vertrouwd in de oren. Maar wat als we daar nu eens heerlijke Amerikaanse comfortfood, meer dan 30 TV-schermen en unieke content aan toevoegen? Maak kennis met The Sportsbar!

U leest het goed: vanaf volgend seizoen spreken we niet meer over de Zuidlounge, maar wel over The Sportsbar! Een unieke hospitalityformule waarin we no-nonsense food & drinks combineren met boeiende content & experience op onze meer dan 30 TV-schermen. Van voorbeschouwingen voor de match tot herhalingen tijdens de rust en analyses na de wedstrijd. It’s all about content and experience!

THE SPORTSBAR... NU OP SEIZOENSBASIS!

Vechten om een Europees ticket of strijden voor een plekje tijdens een topper in de Jupiler Pro League, ook dat klinkt als Zuid-klant waarschijnlijk al te vertrouwd in de oren. Met het gloednieuwe Sportsbar Package is dat verleden tijd. In dit All-in Package combineert u heerlijke catering met persoonlijke parking, vaste seats in Vak 423, alle thuismatchen van de Jupiler Pro League én garantie op Europese tickets.

Was u vorig seizoen Zuidklant? Profiteer dan van uw voorrangsperiode tot 13 mei en reserveer als eerste het Sportsbar Package!

Meer info over The Sportsbar en het Sportsbar Package? Lees onze Hospitality Magazine, check onze Ask Club Business of neem contact op met ons commercieel team.

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in