donderdag 5 januari 2023 11:45

Delanghe, onze Gameday Partner voor Anderlecht!

Delanghe is onze Gameday Partner voor de topper tegen Anderlecht en geniet zo van exclusieve visibiliteit, een unieke Sideline Experience, een gesigneerde matchbal, fantastische seats, catering en meer. Lees nu alles over de unieke energie- en telecomprovider!

KMO met nood aan een betrouwbare telecomprovider? Of particulier op zoek naar betaalbare energie? Bij Delanghe NV slaat u twee vliegen in één klap, want de energie- en telecomadviseur met West-Vlaamse roots is zowel Telenet en Base-verdeler als officieel erkend ENGIE-partner.

Met 10 kantoren, verspreid over West- en Oost-Vlaanderen, staat Delanghe steeds klaar met betrouwbaar advies en een energie- en telecompakket op maat van uw wensen en noden als ondernemer of particulier. Van vaste of mobiele telefonie en een gloednieuw energiecontract tot het strafste internet voor uw zaak: bij Delanghe staat persoonlijke en duurzame service met stip op één.

De grootste ENGIE-partner van het land

Het betrouwbare advies en de persoonlijke service van Delanghe werpen duidelijk hun vruchten af. Delanghe kan zich ondertussen namelijk met trots de grootste ENGIE-partner van het land noemen en mocht ook tal van prijzen voor hun telecomdiensten in ontvangst nemen. Zo werd Delanghe al verkozen tot TOPpartner van Telenet en won de telecomadviseur in 2021 de Telenet-awards voor Beste SOHO en Beste Internet SOHO voor KMO’s en de awards voor Beste Residentiële en Beste Residentiële Internet voor particulieren.

Delanghe is daarmee ongetwijfeld de perfecte energie -en telecompartner voor bedrijven én particulieren. Ook op zoek naar een all-in-one energie – en telecomprovider? Ontdek dan nu het volledige gamma van Delanghe:

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in