woensdag 11 mei 2022 23:30

Denis Odoi: “We hebben alles in eigen handen"

Denis Odoi zag Union meteen druk zetten in deze felbevochten topper, maar Club kraakte niet. Toen de bezoekers met tien man kwamen te staan, scoorde Blauw-Zwart en hield dit vast tot het laatste fluitsignaal.

“We voelen opluchting en blijdschap met die twee resultaten na elkaar", aldus Denis Odoi. "Het was sowieso niet ons beste spel, maar dat is al zo heel de Champions’ play-offs. Het enige dat nog telt zijn de drie punten. Union begon met één à twee kansen, het was heel open. Ze waren naar hier gekomen om ons onder druk te zetten en te scoren. Op de tegenaanval hadden we ook veel ruimte, maar we konden het niet afmaken. Die rode kaart deed het voor hen. Bij die late tegengoal dacht ik: het kan toch niet waar zijn. Maar bon, dikke chance. Ik heb geen beelden gezien, maar het is wat het is.”

Zondag winnen betekent een derde titel op rij voor Club. “We hebben alles in eigen handen. We weten wat we moeten doen, de drie punten op Antwerp en dan is het in orde. Het is wel nog niet gespeeld natuurlijk, zolang het niet mathematisch is. We concentreren ons op ons eigen match. Voor Antwerp en Anderlecht zijn de confrontaties tegen Brugge wel grote wedstrijden. Antwerp moet zich bewijzen in de play-offs, dat ze niet het kleine vogeltje zijn van de vier. Vorige keer tegen Antwerp was het een moeilijke wedstrijd. Ik hoop dat we het zondag afmaken. Het maakt niet uit tegen wie het is, het is aan ons. We weten wat ons doel is. De drie punten op zondag!” (KN)

Denis Odoi
Denis Odoi

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in