vrijdag 5 augustus 2022 23:45

Denis Odoi: "We lieten de kansen liggen om meer te scoren"

Denis Odoi verscheen voor het eerst dit seizoen aan de aftrap als verdedigende middenvelder, een plaats die hij ook vorig seizoen meerdere keren bekleedde. Club leed echter opnieuw puntenverlies want het kwam niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

“We waren niet efficiënt genoeg in de zone van de waarheid”, aldus het Brugse nummer zes. “Ik denk dat we in de tweede helft duidelijk de betere ploeg waren. We scoren ook een mooi doelpunt, maar daarna laten we de kans liggen om nog meer dan één keer te scoren. Waregem kan daarna scoren uit hun enige kans van de tweede helft en voor ons was na die gelijkmaker duidelijk het vet van de soep. Het was alleszins al veel beter dan onze wedstrijd van vorige week op Eupen. Vooral in balbezit denk ik dat we veel beter voor de dag kwamen. Ook bij balverlies waren we veel agressiever om opnieuw de bal te veroveren. Kortom we speelden duidelijk met veel meer energie, maar desondanks werd het maar 1-1.”

Denis Odoi
Denis Odoi

“Vooral in de eerste helft kreeg Zulte Waregem enkele kansen door slordigheden van onszelf”, aldus de Leuvenaar. “En dat moeten we zo snel mogelijk kunnen vermijden. Op achterstand komen is tegen dergelijke ploegen dodelijk, maar dat het momenteel nog niet van een leien dakje loopt is wel duidelijk. Ik ben blij dat ik opnieuw als verdedigende middenvelder mocht aantreden, maar ik voelde naarmate de tweede helft vorderde dat ook bij mij de kracht ontbrak om nog veel te forceren Wij weten ook wel dat het nog maar de derde wedstrijd van het seizoen is, maar we moeten positief denken en dan komt het in de toekomst zeker goed.” (FDC)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in