DIAZ Sunprotection en Club Brugge slaan dit seizoen de handen in elkaar

Met DIAZ Sunprotection heeft Club er voor dit seizoen weer een nieuwe partner bij. De Belgische fabrikant van binnen-zonwering tekent een contract voor 1 seizoen.

Text: 

Zaakvoerder Frank Dierckens is zeer verheugd met het partnership: “Zelf kom ik al jaren naar Club, elke wedstrijd supporter ik mee met de tienduizenden fans in Jan Breydel. Steeds meer werd ik gebeten door de commerciële visie en resultaten die de Club uitstraalt, wat uiteindelijk resulteerde in dit Partnership. Voor mij is het een perfecte mix tussen het ontvangen van relaties op de wedstrijd en het genieten van topvisibiliteit in en rond het stadion. Net zoals Club willen we de beste zijn binnen ons segment.”

 

Diaz Sunprotection is een Belgische fabrikant van topkwaliteit binnen-zonwering, ook wel raamdecoratie genoemd. In hun 3 vestigingen in de regio Tielt vervaardigen ze hoogwaardige producten met een ploeg van 85 ervaren en gedreven medewerkers. Diaz' professionele verdelers richtin zich op zowel particulieren, architecten, kleine en grote bedrijven en staan hen bij in de keuze van optimale raamdecoratie.

 

Ontdek meer over hun producten op www.diaz.be

Related articles