Doe jij mee aan één van de volgende activiteiten van de ClubKids?

Bibi organiseert nog heel wat activiteiten voor het einde van het jaar voor onze ClubKids!

De Sint komt langs!

Voor aanvang van de wedstrijd tegen Moeskroen op 30 november zullen de Sint en zijn Pieten tussen 10u en 12u en tussen 13u30 en 15u30 in de Clubshop aanwezig zijn. En da's niet alles! Elke kindje dat lid is van de ClubKids krijgt een lekker Lotus-geschenkje mee naar huis. Daarna gaat de Sint tussen 16u en 17u30 op het podium aan de Westtribune snoep uitdelen. Kom dus zeker langs en zorg dat jouw kind lid is van de coolste Club van 't land en een cadeautje krijgt! 

 

ClubKids @ The Movies

Wil jij samen met Bibi de nieuwste film van F.C. De Kampioenen bekijken? Dat kan! Op 21 december kan jij voor maar 5 euro naar de avonturen van Marcske en co. komen kijken in de Kinepolis in Brugge. Ouders en extra vriendjes die geen ClubKid zijn betalen 10 euro. Daarnaast voorzien wij ook heel wat randanimatie!

Inschrijven? Dat doe je hier!

 

Oplopen tijdens een thuismatch van Club?

Ben jij tussen 6 & 12 jaar, een grote Clubsupporter en is het jouw droom om aan de hand van de spelers op te lopen tijdens een thuiswedstrijd van je favoriete Club? Doe dan hier mee aan de wedstrijdvraag! De uiteindelijke winnaar wordt na het afsluiten van de wedstrijdvraag persoonlijk door ons gecontacteerd. 

 

Geef jouw verjaardagsfeestje bij Club Brugge!

Ben jij binnenkort jarig en wil jij samen met je vriendjes jouw verjaardag vieren tijdens een thuiswedstrijd van Club Brugge? Als lid van de ClubKids kan dit! Bibi staat klaar om jullie een fantastisch en uniek verjaardagsfeest te geven.

Wat mag je verwachten?

  • Vanaf anderhalf uur voor aftrap kan jij jouw gereserveerde tickets voor de Zuidtribune (familietribune) ophalen bij de Ticketingdienst naast het gebouw De Klokke.
  • Geen feestje zonder lekker eten natuurlijk! Bij je tickets zit er ook een betaalkaart voor een drankje en een snack (hamburger/frietje/hotdog/...) voor iedereen.
  • En uiteraard mag Bibi niet ontbreken op het feestje. Daarom zal hij jullie een kwartier voor de aftrap aan de Zuid-West hoek van het veld welkom heten met een uniek cadeautje voor de jarige Club Kid!

Interesse: klik hier voor meer info en de beschikbare matchen.

 

Nog geen lid? Elke Clubfan jonger dan 12 jaar kan vanaf nu gratis lid worden. Maak je vandaag nog snel volledig gratis lid via de ClubApp.

  • Download de Club App via www.clubbrugge.be/nl/app
  • Laat je mama of papa jou gratis registreren als lid van de ClubKids
  • Geniet voortaan van alle voordelen!

Related articles