vrijdag 11 maart 2022 09:00

Eerste Gameday Extra's voor Milucon en AZM Brandensteyn

Met de Gameday Extra’s reserveert u nu zelf in uw favoriete restaurant of bestelt u eenvoudig uw Club-merchandise die u persoonlijk wordt bezorgd op matchdag. Milucon en AZM Brandensteyn stelden de nieuwste innovatie van Club Business als eersten op de proef… met succes!

De Gameday Extra's

De Gameday Extra's: het is de nieuwste innovatie van Club Business. U reserveert in enkele muiskliks in uw favoriete restaurant in Jan Breydel of bestelt eenvoudig uw Club-merchandise die u persoonlijk wordt overhandigd op matchdag. Hoe het werkt? Wij bezorgen u 10 dagen voor de wedstrijd alle Gameday Extra's op een rij, u bestelt ze meteen in uw persoonlijke VIP-portaal en ontvangt de factuur achteraf in uw mailbox. Gemakkelijker kan niet!

Milucon en AZM Brandensteyn

De nieuwste telg van de Club Business-innovaties werd voor de topper tegen Antwerp officieel voorgesteld. En met succes, zo blijkt, want verschillende businessklanten van Blauw-Zwart stelden de Gameday Extra's alvast op de proef. De twee snelste beslissers? Milucon en AZM Brandensteyn!

Jan Mathijsen van AZM Brandensteyn maakte de topper voor zijn gasten extra memorabel met een exclusief homeshirt, gesigneerd door het voltallige Club-team.

 

Ook voor Milucon werd Club-Antwerp onvergetelijk: Piet Eskens bestelde voor zijn zoon een officiële wedstrijdbal, maar kreeg een gesigneerd exemplaar in de plaats én een bezoekje van Club-legende Leo Van der Elst.

Piet Eskens van Milucon: "Ik zag de Gameday Extra's binnenkomen en twijfelde niet. De bal leek me het perfecte matchdag-cadeau voor mijn zoon en het is fantastisch om hem zo enthousiast te zien."

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in