Emmanuel Dennis: “Alles kan in voetbal, ook op Old Trafford"

Emmanuel Dennis bracht Club op voorsprong na mistasten van de verdediging van Manchester United. Na een verre uittrap van Mignolet was de Nigeriaan de bezoekende defensie te vlug af en zorgde hij met een prachtige lob voor de 1-0.

Text: 

“Ik vroeg de bal bij die uittrap en ging meteen diep. Ik zag dat de bal op het goede moment kwam en dat de keeper uitgekomen was. Ik stak de bal over hem heen richting doel en ik ben blij dat hij binnen ging. In de tweede helft hadden we nog een prima kans op de 2-1, maar scoren lukte niet meer. In de eerste helft hadden we trouwens ook nog enkele goede kansen. En dan was er nog dat penaltygeval in het begin van de wedstrijd, maar de VAR greep niet in. Ik vond het een rode kaart omdat hij met beide voeten vol op mij doorgaat. De doelman raakte me volop en had zeker geen bal.”

Emmanuel Dennis
Emmanuel Dennis

Na zijn twee goals op Real Madrid kon Dennis andermaal scoren tegen een absolute topclub. “Ik probeer te scoren wanneer ik er de kans toe krijg.  Soms loopt het goed en soms eens wat minder. Ik wil gewoon doelpunten maken voor de ploeg. Maar ik ben niet tevreden over de wedstrijd. Er zat meer in. We wilden de zege, maar het lukte niet. We gaan nu toewerken naar de terugmatch op Old Trafford. Alles kan in voetbal, we zien wel wat er daar gebeurt.” (KN)

Related articles