zondag 15 december 2019 21:15

Emmanuel Dennis: “Goed gekeken naar Suarez”

Emmanuel Dennis verdubbelde de Brugse voorsprong met een fantastisch hakje. Het duurde een tijdje vooraleer de VAR het doelpunt goedkeurde, maar na het bekijken van de beelden bleek de Nigeriaan net geen buitenspel te staan.

“Ik had vorig weekend die supergoal van Suarez met Barcelona gezien”, lachte Dennis. “En ik dacht bij mezelf: dat moet ik ook eens proberen! Als dat dan ook nog lukt, dan ben je natuurlijk superblij. Ik wist echt niet of ik al dan niet buitenspel stond, maar toen de ref na tussenkomst van de VAR naar de middenstip wees, was ik natuurlijk dolblij. De coach heeft me achteraf gelukgewenst met mijn doelpunt en ook dat is een goed teken.”

Emmanuel Dennis
Emmanuel Dennis

De Nigeriaan had al een tijdje niet meer gescoord en dus deed het dubbel zoveel deugd om opnieuw raak te treffen. “Het was inderdaad al een tijdje geleden, maar ik kan je verzekeren dat wij als spits nooit getwijfeld hebben. Het hangt soms van details af of je kan scoren of niet. Maar vanavond waren we bij de zaak en scoren zowel Percy (Tau, nvdr) als mezelf. Neen, van een scoringsprobleem bij de spitsen is er bij ons nooit sprake geweest. En ja, de komende week hebben we nog twee moeilijke wedstrijden te spelen. Zowel op Anderlecht voor de beker als enkele dagen later op Gent voor de competitie zullen we top moeten zijn. Maar met het huidige vertrouwen denk ik dat we de beide moeilijke verplaatsingen kunnen winnen.” (FDC)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in