Emmanuel Dennis: “Iedereen geeft zich ten volle voor de ploeg”

Emmanuel Dennis besliste de wedstrijd meteen na rust met een derde Brugse treffer. Na zijn twee goals tegen Real Madrid etaleerde de Nigeriaanse aanvaller ook tegen AA Gent zijn goede vormpeil.

Text: 

“Het was een goede match van de ploeg en een belangrijke zege. Bij verlies stonden we slechts gelijk met hen, maar dankzij deze overwinning hebben we nu zes punten voorsprong. We speelden thuis, de drie punten waren belangrijk en ik ben tevreden met mijn doelpunt. Ik dank God  en blijf hard werken. We hebben een sterk team, hebben veel positieve energie en we steunen elkaar door dik en dun. Niet alleen de aanvallers zijn top. We hebben een goede keeper, de verdedigers zijn kalm en volwassen en ook de middenvelders doen het uitstekend. Iedereen speelt sterk en geeft zich ten volle voor de ploeg.”

Emmanuel Dennis
Emmanuel Dennis

Club won met ruime cijfers en bewees waarom het bovenaan het klassement staat. “We draaien een goed seizoen en het loopt vlot. Iedereen werkt hard en geeft zich ten volle en dan krijg je dit als resultaat. Voorlopig zijn we dus de beste ploeg dit seizoen. Maar het is nog vroeg en er volgen nog dertig wedstrijden. Nu moet je gewoon matchen winnen en dan we zien wel waar we eindigen. We blijven ongeslagen, maar in voetbal kan alles. We moeten gewoon ons hoofd erbij houden, hard blijven werken en alles geven elke wedstrijd.” (KN)

Related articles