zondag 30 augustus 2020 17:45

Emmanuel Dennis: “We waren super gemotiveerd om hier te winnen”

Emmanuel Dennis mocht de geblesseerde Diatta vervangen in de basiself en deed dat met verve. Vanop rechts maakte de Nigeriaan het de Genkse verdedigers heel moeilijk en schotelde hij Hans Vanaken ook de 0-1 voor. Dennis werd door Eleven Sports zelfs uitgeroepen tot Man van de Match.

“Uiteraard ben ik heel blij dat we vandaag de drie punten konden pakken”, aldus de goedlachse Brugse aanvaller. “Na alle negatieve commentaar van de afgelopen week waren we super gemotiveerd om hier te komen winnen. Als dat dan lukt, dan kun je natuurlijk niet anders dan gelukkig zijn. Eveneens met het feit dat we, en dan vooral in de eerste helft, Genk bij momenten heel veel pijn konden doen. En eigenlijk hadden we meer dan één keer moeten scoren, vond ik. Gelukkig was Hans (Vanaken, nvdr) uitstekend geplaatst op één van mijn infiltraties om de bal binnen te koppen zodat we met een verdiende 0-1 voorsprong mochten gaan rusten.”

Emmanuel Dennis
Emmanuel Dennis

Dennis was niet alleen goed voor een assist maar ei zo na kon hij in de tweede helft scoren bij een strakke voorzet van Badji. “Inderdaad”, antwoordde Dennis. “Ik kwam net een grote teen te kort om de 0-2 binnen te tikken, maar ik moet eerlijk zeggen dat die voorzet heel hard getrapt was en daardoor kwam ik misschien ook wel net te laat om de bal over de lijn te kunnen duwen. Het komt er nu voor ons op aan om bij onze volgende thuiswedstrijd met dezelfde energie aan de wedstrijd te beginnen. Hopelijk kunnen we dan ook al rekenen op enkele duizenden supporters, want die missen we echt wel. Voetbal zonder supporters is echt shit, man!” (FDC)

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in