dinsdag 20 oktober 2020 22:15

Emmanuel Dennis: "Die eerste belangrijke zege is een feit"

Club won verdiend met 1-2 bij Zenit. Het was Emmanuel Dennis die na een flipperkastdoelpunt even voorbij het uur voor de 0-1 voorsprong zorgde. Na zijn twee goals tegen Real Madrid vorig seizoen en zijn doelpunt in de Europa League tegen Manchester United, kon de Nigeriaan nu dus opnieuw scoren in Europa.

“Uiteraard ben ik dolblij met mijn doelpunt”, opende het Brugse nummer 42 zijn korte babbel vlak na het laatste fluitsignaal. “Maar veel belangrijker is de uiteindelijke 1-2 overwinning in deze openingswedstrijd van de Champions League. We waren er als kampioen van België in de vorige edities al enkele keren heel dichtbij, maar nu is die eerste o zo belangrijke overwinning een feit en dat voelt echt goed aan. Het kostte ons wel heel wat energie, maar als je wint voel je dat natuurlijk veel minder.”

Toen men er Dennis op attent maakte dat hij vooraf had gezegd dat hij ging scoren in de grootste voetbalcompetitie reageerde de Brugse aanvaller als volgt: “Ja, jullie weten allemaal dat ik wel van een grapje hou, maar desondanks ben ik superblij dat ik de bal nog net tegen de touwen kon prikken na twee afgeblokte kansen van Charles.” (FDC)

Emmanuel Dennis
Emmanuel Dennis

Related articles

Main partner

Premium partner, Official partner & Official supplier

join the club

Word lid van de grootste supportersfamilie van het land!

WORD LID

Download onze app

Mis geen enkele belangrijke update over jouw favoriete Club.

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Schrijf je in