Emmanuel Dennis: "Dit moet vertrouwen geven"

Emmanuel Dennis kroonde zich tot man van de match. Na twintig minuten brak de Nigeriaan de wedstrijd open en in de tweede helft zorgde hij met een fraaie kopbal voor de 4-0.

Text: 

"Het was een belangrijke wedstrijd voor ons. We moesten winnen, want op Kortrijk hadden we twee punten laten liggen. Ik kreeg dan nog eens een trap op mijn dij, waardoor ik vreesde vervangen te moeten worden. Het was immers heel pijnlijk. Gelukkig kon ik toch blijven staan en kon ik zelfs scoren. Of ik twijfelde bij het eerste doelpunt? Ik zag zo dat het mijn doelpunt was, want de bal week niet meer af. Iedereen was blij vandaag; staf, coach, spelers en supporters. Het was een goed resultaat tegen een goede ploeg. We hebben hard voor gewerkt voor deze zege. Dit moet nu vertrouwen geven om verder te blijven werken."

Emmanuel Dennis
Emmanuel Dennis

De flankspeler toonde volledig terug te zijn na zijn blessure. "Nu ben ik terug fit. Ik train hard, tot twee keer toe per dag. En ik leg meer focus op mijn spieren. Het is deel van het voetbal, die blessures en de pijn. Ik bleef hard werken en ik ben blij dat alles nu goed gaat. De coach is heel belangrijk voor mij en ik spreek  vaak met hem. Hij zei me om te blijven werken en dat mijn kans wel zou komen. Nu ben ik op het goede spoor." (KN)

Related articles